Saudi pulak tak halal..kweng kweng kweng...





Nampak gaya acik nulis pasal isu halal je la hari ni yek..sebab email pun berduyun tiba pasal isu ni. Iye laaa..kita share2..kengkadang teralpa sekejap..


Ni pulak pasal french fries jenama Saudi. Amboi..jenama very the Islamic gitew tapi..ragu2 jugak..

Ada ke jabatan di kat mesia ->JARAHTAN KEMAHJAN ISLAM MALAYSIA .. Lawak betol la diorang ni..Nak menipu pun tak pro…

Tapi kan kengkawan, walau ada logo halal pun, telek la depan belakang kiri kanan atas bawah bahan kandungan dia. Take time sikit kat supermarket sebelum beli benda2 makan ni... Sedangkan beg Gucci diorang boleh ciplak, ini kan pulak logo halal..suka suki je la super impose kan logo tu..yang susah nanti kita..dah jadi darah daging susah nak keluar balik..renung2kan..selamat beramal..hehehehhe..

Baii dulu..muahhhhss.

1 komentar:

sue-sama said...

ini sume tipu daya nak untung..huhuhu..makanan byk yg shubhah skrg ni

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Back to Top